Події

В Академії патрульної поліції столиці за участі керівництва Нацполіції та аме…

В Академії патрульної поліції столиці за участі керівництва Нацполіції та американських партнерів відбувся 70-й випуск поліцейських

Ще 73 слухачі склали присягу на вірність українському народові. Вони успішно пройшли шестимісячну професійну підготовку і вже завтра заступлять на службу у 18 регіонах України.

Звертаючись до випускників очільник Нацполіції Іван Вигівський сказав, що обираючи такий шлях у житті, вони долучилися до великої поліцейської родини у надскладний для країни час, коли безпека людей понад усе.

???? Національна поліція стоїть щитом у забезпеченні публічного порядку всередині держави, а також виконує багато функцій, які були непритаманні їй до війни. Ми рятуємо людей, евакуйовуємо родини з-під обстрілів, працюємо там, де небезпечно. І ті, хто сьогодні тут – довели власну готовність, витримку і бажання служити українському народові», – сказав Голова Нацполіції.

В цей день також Іван Вигівський разом з американськими партнерами відвідали Меморіал пам’яті загиблих поліцейських, де вшанували усіх полеглих під час служби поліцейських.

???? Facebook | X | Instagram | TikTok

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 − 12 =

Back to top button