Події

Укрзалізниця запустила новий поїзд Львів – Коломия – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО


Фото з відкритих джерел

Поїзд їхатиме через Чернівці та Тернопіль

“Укрзалізниця” запустила новий поїзд сполученням Львів – Коломия. Він їхатиме через Тернопіль та Чернівці. Про це повідомляє “Укрзалізниця”. 

Поїзд почне курсувати з 28 лютого за маршрутом Львів – Тернопіль – Чернівці – Коломия. Він буде їздити по буднях. 

“Поїзд долатиме відстань від Чернівців до Львова трохи більше ніж за 6 годин, сполучатиме обласні центри Галичини та Буковини з містами Чортків, Заліщики, селищем Кострижівка, станцією Стефанешти та іншими населеними пунктами. Маршрут обслуговуватиме комфортабельний тривагонний поїзд ДПКр-3 2021 року виробництва”, – йдеться у повідомленні.

Зі Львова потяг виїжджатиме о 7:17, з Тернополя – о 9:10, з Чернівців – о 13:33 і прибуватиме у Коломию о 14:43. 

У заворотному напрямку з Коломиї поїзд виїде о 15:03, з Чернівців – о 17:12, з Тернополя – о 21:38 і прибуде до Львова о 23:27.

1News за темою: Велика Британія оновила рекомендації щодо поїздок в Україну на тлі загрози російського вторгнення

Раніше повідомлялося, пасажири АТ “Укрзалізниця” все частіше купують квитки через електронні сервіси. Частка електронних квитків за підсумками 2021 року складає 68,5% від загального обсягу. Продажі квитків онлайн значно зросли у грудні минулого року – до 77%. За інформацією перевізника, загалом у 2021 році пасажири “Укрзалізниці” придбали 28,8 мільйона квитків на поїзди через онлайн-сервіси та каси.


Джерело

Back to top button