Події

Українська поліція вміє бути професійною, уміє рятувати від зла, повертати спр…

Українська поліція вміє бути професійною, уміє рятувати від зла, повертати справедливість – Президент на заходах з нагоди Дня Національної поліції

«Час повномасштабної війни проявляє справжній сенс і силу багатьох речей, і одна з таких речей – це служіння державі. Попри все захищати державу, попри все захищати людей, пропри все дбати про безпеку на вулицях наших міст і сіл. Попри все серед перших іти у звільнені райони та забезпечувати можливість для повернення нормального життя після окупації.

Я вдячний за ефективну роботу Національної поліції України та за ваше служіння державі», – сказав Володимир Зеленський, звертаючись до поліцейських.

Глава держави зазначив, що за час повномасштабного вторгнення Росії 507 поліцейських відзначені державними нагородами, із них – 84 посмертно. Звання Героя України присвоєно двом поліцейським, одному з них – посмертно.

????Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх українських працівників поліції, які загинули у війні за свободу й незалежність України.

Після завершення виступу Президент вручив державні нагороди України: 10 поліцейських отримали ордени «За мужність» ІІІ ступеня.

???? Детальніше

Джерело: Офіс Президента

Back to top button