Події

У Запорізькій області директора підприємстві підозрюють у привласненні грошей – 1News


Фото з відкритих джерел

Зловмисники привласнили гроші, які були виділені на ремонт доріг

У Запорізькій області директора держпідприємства підозрюють у заволодінні бюджетним мільйоном гривень, які були виділені на ремонт доріг. Про це повідомляє Національна поліція. 

Екскерівниця сільської ради вступила у змову з підрядником, якого найняли для виконання робіт по ремонту доріг. 

“Зловживаючи своїм службовим становищем, посадовиця і керівник ТОВ – підрядник  за угодою,  достовірно знаючи, що ремонт доріг здійснено не в повному обсязі, оформили та підписали акти виконання робіт. Таким чином, правопорушники привласнили бюджетні кошти,  виділені на оплату повного комплексу робіт, чим спричинили матеріальну шкоду на суму понад мільйон гривень”, – йдеться у повідомленні. 

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтями “Видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, вчинене за попередньою змовою групою осіб”, “Заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб, у особливо великих розмірах” та “Легалізація (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом”. Зловмисникам вже повідомили про підозру. 

1News за темою: Колишнього чиновника КМДА підозрюють у розкраданні 2,5 млн гривень


Нагадаємо, що раніше в офісах “Київавтодору” та підрядного підприємства столична прокуратура вдруге за місяць провела обшуки через підозру у розтраті коштів на ремонті Південного мосту. Загальна сума підряду становила 148,7 млн грн.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button