Події

У Тростянці вандал пошкодив 15 пам’ятників на кладовищі – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО


Факти

Правоохоронці відкрили кримінальну справу за статтею “Наруга над могилою”

У Тростянці Сумської області чоловік пошкодив 15 пам’ятників на місцевому кладовищі. Про це заявили в Нацполіції, повідомляють Vesti.ua.

Зловмисник повалив стели, встановлені на могилах. Також він пошкодив пам’ятники і дерев’яні хрести, розташовані на могилах в різних частинах кладовища. 

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею “Наруга над могилою”.

1News за темою: У Миколаївській області археологи розкопали десятки давніх могил


Нагадаємо, раніше в Івано-Франківській області троє підлітків знищили могили, дістали череп і почали з ним фотографуватися. До неповнолітніх застосували примусові заходи виховного характеру у вигляді передачі під нагляд батьків і заборони перебувати поза місцем проживання у вечірній час до травня 2022 року.

В Одеській області чоловік розкопав могилу свого колишнього начальника – хотів переконатися, що той помер. Інцидент стався в місті Татарбунари Одеської області ще в серпні 2020 року. Чоловік розкопав могилу і зламав труну через місяць після похорону. Після того, як він переконався в смерті колишнього начальника, викинув рукавиці і закидав розриту могилу землею. У січні 2022 року суд засудив зловмисника до двох років умовного терміну. Чоловік визнав свою провину і вибачився перед родичами померлого. 


Джерело

Back to top button