Події

У наших воїнів, які захищають українське небо від російського терору, немає жод…

У наших воїнів, які захищають українське небо від російського терору, немає жодної вільної години. І є лише лічені секунди, щоб знищити ворожу ціль і врятувати життя наших людей, захистити наші міста й села.

Росія дуже довго вихвалялася своїми ракетами «Кинджал», які начебто неможливо збити. Однак 4 травня цього року українській ППО вдалося це зробити. Хоробрість українців, секунда на ключове рішення – і був знищений один з основних елементів російського залякування всього вільного світу. Немає в терористів таких ракет, які українці з «Петріотами» не змогли б зупинити.

Наші воїни та наша співпраця з партнерами реально відновлюють глобальну безпеку, порушену Москвою. І я дякую всім партнерам, хто з Україною на цьому шляху, хто будує разом із нами повноцінний повітряний щит для нашої країни. Повітряний щит, який захистить не лише Україну, а й гарантуватиме мир і спокій усій нашій Європі.

Кожна нова система ППО для України та кожен новий бойовий літак для наших пілотів – це кроки до перемоги над російським терором і до глобальної безпеки.

Відео: @United24media

Video is too big

Back to top button