Події

У Києві п’яний водій-іноземець влаштував масову аварію

У Києві на Борщагівці у пёятницю ввечері п’яний водій ромської національності влаштував масову аварію. Він пошкодив 9 автомобілів і намагався втекти з місця інциденту. Одну людину госпіталізували в найближчу лікарню, повідомляє 1NEWS, посилаючись на 112.ua.

Винуватця ДТП зупинили місцеві жителі і мало не вчинили над ним самосуд. На місце події приїхали правоохоронці, відразу наділи на чоловіка наручники і обшукали його автомобіль. У салоні знайшли пакет з марихуаною, але господар авто говорив, що наркотик йому не належить.

“Імовірно спершу чоловік вдарив стоячу на узбіччі Kia Carens, потім влетів у їдучу назустріч Skoda Octavia. Octavia у свою чергу зачепила Hyundai Elantra, а “кореєць” в’їхав у Opel Kadett. Після цього Honda відкинуло на інший бік дороги, де позашляховик зачепив Peugeot і ще один Lanos”, – уточнюється в повідомленні.

Також з’ясувалося, що п’яний водій мешкає недалеко від місця інциденту, а місцеві жителі розповіли, що в минулому він займався сутенерством.

Наголошується, що на місці працювали співробітники ДСНС, які змивали пально-мастильні матеріали, що витікли з машин, щоб уникнути загорання автомобілів. На даний момент триває слідство, а поліцейські встановлюють деталі події.

Back to top button