Події

У Кривому Розі внаслідок пожежі постраждали дві дитини

У Кривому Розі під час пожежі в житловому будинку, яка сталася в ніч на суботу, 28 листопада, постраждили двоє дітей. Про це повідомляє прес-центр Державної служби із надзвичайних ситуацій (ДержНС), пише 1NEWS, посилаючись на 112.ua.

За словами рятувальників, інформація про пожежу у житловому будинку, що на вул. Федьковича Тернівського району міста Кривий Ріг надійшла їм о 00:20. Прибувши на місце, співробітники ДержНС встановили, що пожежа виникла у кімнаті одноповерхового житлового будинку.

Під час пожежі постраждали двоє дітей, які самостійно вийшли з будинку, ще до прибуття рятувальників.

“Хлопчика, 2016 р. н., з попереднім діагнозом “отруєння продуктами горіння” та дівчину, 2004 р. н. з попереднім діагнозом “отруєння продуктами горіння, опіки рук та голови 1-2 ступеню” швидкою медичною допомогою направлено до КП “Криворізька міська клінічна лікарня №8”, – йдеться у повідомленні.

Крім цього, на пожежі було врятовано літню жінку, 1943 року народження, яку вогнеборці вивели з задимленого будинку на свіже повітря.

“Вогнем пошкоджено домашнє майно на площі 10 кв. метрів. Пожежу локалізовано о 00:42 та ліквідовано о 00:50”, – додали у відомстві.

Раніше повідомлялося, що у с. Воропаїв Вишгородського району Київської області на пожежі у приватному будинку загинули три людини.

Back to top button