Події

???? «Тут творяться знання про безпечне майбутнє» – у хмельницькій Початкові…

????????«Тут творяться знання про безпечне майбутнє» – у хмельницькій Початковій школі запрацював Клас безпеки

????Хмельницька Початкова школа №1 від сьогодні з Класом безпеки. Вмотивовані освітяни за підтримки ДСНС твердо вирішили: ????????школярі мають отримати максимум корисних та необхідних для життя додаткових знань. ????‍????

????У новій та сучасній школі не менш гарним облаштували і Клас безпеки під девізом: «Тут творяться знання про безпечне майбутнє». Тут, навчатимуть рятувальній справі: пожежна безпека, мінна безпека, порятунок на воді, протидія надзвичайним ситуаціям у побуті та ін.

????«Знання про безпеку у побуті були актуальні завжди. І під час війни вони максимально впроваджуються для дітей от у таких Класах безпеки в усій країні.
Ми не зупиняємося, і щоразу адаптуємо знання та вміння рятувальників для потреб та рівня дитячого сприйняття», – сказав директор Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС України – Олександр Чекригін.

????Від ДСНС для школярів та педагогічного колективу – корисні подарунки для майбутнього навчання, які подарував Олександр Чекригін. Натомість, освітяни Початкової школи №1 подякою висловили свою довіру Службі порятунку.

????У Початковій школі здобувають освіти діти 1-4 класів, і саме на їхню вікову категорію розраховано викладання уроків про безпеку. Іншими словами – знання здобуватимуть за допомогою ігор, розгадування загадок, зорового контакту – особливо у пошуках вибухонебезпечних предметів намальованих але замаскованих на сторінках посібників від ЮНІСЕФ.

Сайт • Fb • Tw • Insta • YouTube

Video is too big

Back to top button