Події

#ЦПД_пояснює: ⚡️ росія розпочала інформаційну операцію «Мир», метою якої є розм…

 #ЦПД_пояснює
 
⚡️ росія розпочала інформаційну операцію «Мир», метою якої є розмивання української Формули миру в інфопросторі Заходу, Глобального Півдня та України. 

 
Перші ознаки цієї операції – вкидання плеяди фейкових мирних планів з різними пропозиціями і конспірологічні теорії про те, що «таємні перемовини розпочались». 
 
Як зазначив керівник ЦПД, офіцер Сил оборони Андрій Коваленко, відпрацьовують цю інформаційну повістку як російські пропагандисти всередині рф, так і на інформаційних майданчиках країн Азії, Близького Сходу, експерти, зокрема мережа, яка працює на Заході. Активно коментує «мирні ініціативи рф» і сам путін.
 
«Головна логіка дій росіян – створити білий шум, спрацювати на частину суспільства, яке готове на мир за будь-яку ціну. Насправді ж росія не готова до справедливого миру та нарощує військові спроможності для продовження війни. Сіяння сподівань щодо готовності до миру має на меті створити ілюзію, що це Україна не хоче миритися. І це їхній головний наратив для різних аудиторій світу», – пояснив він. 
 
❗️ Як наголосив Андрій Коваленко, «єдиним реальним доказом того, що рф готова до справедливого миру, буде присутність її представників на другому Саміті миру. Втім, наразі рф робить все, щоб розмивати Формулу і заговорити все це власними «планами».

???? TG  FB  INST  YT  TW  TT  WA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × 1 =

Back to top button