Події

#ЦПД_пояснює: ⚡️ Навіщо ворог поширює дезінформацію про руйнування ЗСУ церков н…

#ЦПД_пояснює:

⚡️ Навіщо ворог поширює дезінформацію про руйнування ЗСУ церков на курщині
 
Ворожа пропаганда тиражує повідомлення про нібито руйнування українськими військовими церков на території курської області.
 
Пропагандистські ресурси рф, посилаючись виключно на слова священників рпц, стверджують, буцімто українські військові зруйнували Вознесенський храм-каплицю та Горнальський Свято-Миколаївський Білогорський чоловічий монастир. Жодних об’єктивних підтверджень цієї інформації немає.
 
❗️Центр уже повідомляв про масштабну пропагандистську кампанію про «звірства українців», для просування якої задіяні великі ресурси ворога. Поширення фейків про знищення українцями церков направлене передусім на західну аудиторію, зокрема на США, де тема переслідування релігії є дуже чутливою для громадян напередодні президентських виборів.
 
????Насправді українські військові жорстко дотримуються норм міжнародного права та не чинять жодного насильства проти некомбатантів. Щоденні звинувачення ворога на адресу Сил оборони України – це дезінформація та маніпуляції для дискредитації України у світі.

???? TG  FB  INST  YT  TW  TT  WA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

twelve + 7 =

Back to top button