Події

#ЦПД_повідомляє: Керівник Центру протидії дезінформації, офіцер Сил оборони Ан…

#ЦПД_повідомляє:

Керівник Центру протидії дезінформації, офіцер Сил оборони Андрій Коваленко взяв участь у міжсекторальному круглому столі на тему «Роль медіа в протидії дезінформації в умовах війни: між безпекою та свободою. Як посилити ефективність». 
 
Захід було організовано з метою обговорення важливих аспектів взаємодії медіа та державних інституцій у протидії дезінформації, особливо в умовах війни.
 
Модерувала зустріч Діана Дуцик. Участь взяли Олександр Бурмагін (член Національної ради України з питань ТБ та РМ), Ігор Соловей (Центр стратегічних комунікацій, МКІП), Олександр Мельниченко (Кібердепартамент СБУ України), Олена Фроляк (Starlight Media, шеф-редакторка та ведуча програми «Факти ICTV»), Сергій Попов (директор департаменту новин «1+1 media»), Юлія Банкова (головна редакторка «Ліга.net») та Олексій Тарасов (головний редактор «Радіо NV»).
 
Під час заходу обговорили, як розділити зони відповідальності у питаннях протидії дезінформації між різними акторами: державою, медіа, громадянським суспільством.
 
❗️Керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко під час свого виступу наголосив: «Взаємодія медіа та державних інституцій у протидії дезінформації є надзвичайно важливою. Центр протидії дезінформації регулярно співпрацює з медіа та блогерами для знищення російських наративів. Ми продовжимо цю роботу. Тільки спільними зусиллями ми зможемо ефективно протистояти дезінформації та захистити інформаційний простір нашої країни».

???? TG  FB  INST  YT  TW  TT  WA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

twenty − 8 =

Back to top button