Події

‍♂️ Триває реєстрація на Всеукраїнський забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв Укр…

????‍♂️ Триває реєстрація на Всеукраїнський забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України»
 
❗️ Реєстрація учасників Всеукраїнського забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України» триватиме ще два дні ― 19 та 20 серпня.
 
???? Подати заявку на участь можна за цим лінком.
 
▫️ Щорічний захід, приурочений до Дня пам’яті Захисників України, відбудеться 26 серпня 2023 року в онлайн-форматі.

▫️ Зареєстровані учасники мають пробігти обрану дистанцію (2, 5 або 10 км) із закріпленим на футболці іменем знайомої або незнайомої людини, яка віддала життя в боротьбі за вільну Україну, та поділитися у соціальних мережах історією про полеглого Героя з хештегами  #БіжуЗаГероя_2023  та  #забіг2023.
 
▫️ Після подання заявки на участь ви отримаєте на електронну пошту свій номер, прізвище загиблого Захисника чи Захисниці та іншу інформацію стосовно умов участі в забігу “Шаную Воїнів, біжу за Героїв України”.
 
▫️ Акцію, яка проходитиме вже вшосте, започаткував у 2018 році батько загиблого Героя російсько-української війни, «кіборга» Олексія Дурмасенка Олег Дурмасенко спільно з Таїсією Братасюк та Дмитром Примаченком.
 
▫️ Щороку тисячі українців беруть в участь у забігу, щоб вшанувати пам’ять тих, хто загинув, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України, а також продемонструвати вдячність рідним полеглих Воїнів.
 
???? З організаційних питань події можна звертатись за електронною адресою: zabigshanuygeroiv@gmail.com

Telegraph
Шаную воїнів, біжу за героїв України

Back to top button