Події

Троє загиблих та поранені внаслідок ворожих атак на Донеччину – розпочато розс…

Троє загиблих та поранені внаслідок ворожих атак на Донеччину – розпочато розслідування

????За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

????За даними слідства, 24 травня 2024 року під ударами російської армії опинились Бахмутський, Краматорський та Покровський райони.

????В м. Сіверську отримали травми, несумісні з життям, двоє чоловіків. Попередньо, ворог застосував для атаки на місто реактивні системи залпового вогню й ствольну артилерію.

????Крім того, війська рф скинули керовану авіаційну бомбу на с. Зелене Поле Іллінівської територіальної громади. Під завалами зруйнованого від влучання засобу ураження будинку загинув переселенець з Покровського району.

????Серед поранених від артилерійських обстрілів – двоє мешканців с. Новожеланне та м. Красногорівки: жінку і чоловіка доставлено до медичних закладів з осколковими пораненнями.

????В населених пунктах пошкоджено приватні домоволодіння й господарські споруди.

????Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.

Back to top button