Події

Технічне підсилення для надзвичайників⬇️ ⏺Чернівецькі рятувальники отримали …

Технічне підсилення для надзвичайників⬇️

Чернівецькі рятувальники отримали обладнання, закуплене Управлінням цивільного захисту населення Чернівецької ОВА. Спорядження придбано в рамках проєкту «Безпека та захист – спільний фактор транскордонного співробітництва».

Фінансування проєкту здійснюється Європейським Союзом в рамках Спільної Операційної Програми «Румунія-Україна 2014-2020» та впроваджується Сучавською повітовою радою (м. Сучава, Румунія) у партнерстві з Управлінням цивільного захисту населення Чернівецької ОВА та громадською організацією «Агенція інновацій та розвитку».

Церемонія передачі обладнання відбулася за участю директора Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС Олександра Чекригіна та начальника Чернівецької ОВА Руслана Запаранюка.

Надзвичайники отримали надувні рятувальні човни, мотори до них, мотопомпи, бензопили тощо. Дане обладнання рятувальники використовуватимуть під час ліквідації наслідків повеней, проведення робіт з розчищення русел річок, а також для евакуації громадян, які постраждали від повені.

Сайт • Fb • Tw • Insta • YouTube

Back to top button