Події

Ситуація на Донбасі – Ще один український військовий поранений – 1News


Фото з відкритих джерел

Поліція попередньо кваліфікувала інцидент як терористичний акт

На Донбасі незаконні збройні формування обстріляли Старогнатівку, внаслідок чого важке поранення отримав військовий Збройних сил України. Про це повідомила пресслужба Нацполіції Донеччини.

Зазначається, що інцидент попередньо кваліфікований як терористичний акт.

Правоохоронці документують наслідки обстрілів 20 населених пунктів. Наразі без електрики залишаються 30 жителів у Новоселівці-2, 600 – в Новобахмутівці та 800 – у Верхньоторецькому. Також частково знеструмлено село Старогнатівка.

За даними фактами відкриті кримінальні справи за статтею про порушення законів і звичаїв війни.

Нагадаємо, вчора, 17 лютого, незаконні збройні формування обстріляли селище Врубівка. Внаслідок обстрілу було пошкоджено ліцей та газопровід.

Також незаконні збройні формування здійснили артилерійсько-мінометний удар по Станиці Луганській. Противник пробив стіну у дитячому садку. Крім того, НЗФ обстріляли залізничну станцію Кіндрашівська-Нова.

1News за темою: НЗФ обстріляли Щастя, пошкоджена адмінбудівля рятувальників

Ввечері того ж дня незаконні збройні формування відновили обстріл Станиці Луганської, в результаті чого зруйнували житловий будинок. Загалом протягом минулої доби незаконні збройні формування 60 разів порушили режим припинення вогню. Кілька цивільних та українських військових отримали поранення.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button