Події

Ситуація на Донбасі – РФ збільшила кількість військових інспекторів – 1News


Фото з відкритих джерел

Противник перевіряє підрозділи своїх військ

На тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей зросла кількість інспекційних груп вищих органів військового управління Росії. Про це повідомила пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

Зазначається, що противник перевіряє підрозділи зʼєднань і частин військ на здатність приведення у вищі ступені бойової готовності зі здійсненням маршів у визначені райони, а також укомплектованість особовим складом.

“Водночас російські окупаційні адміністрації у взаємодії з окупаційним командуванням продовжують активні заходи з комплектування особовим складом першого та другого армійських корпусів”, – ідеться в повідомленні.

При цьому незаконні збройні формування здійснюють “рейди” по приватних підприємствах, громадських місцях з метою виявлення осіб, які придатні до військової служби, але ухиляються від обліку в незаконних військкоматах.

1News за темою: ОБСЄ фіксує скупчення техніки НЗФ на Донбасі

Нагадаємо, раніше в українській розвідці заявили, що Росія приховано завезла на тимчасово окуповані території Донбасу танки, бронемашини та безпілотники. Також ішлося про постачання тисяч тонн пального. 


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button