Події

Столичні поліцейські припинили діяльність організованої групи наркозбувачів, як…

Столичні поліцейські припинили діяльність організованої групи наркозбувачів, які організували «бізнес» з багатомільйонним оборотом

Організував виробництво та збут 39-річний житель Києва. До протиправної діяльності він залучив ще п’ятьох мешканців столиці, які налагодили схему збуту наркотиків через один із розважальних закладів міста.

Оперативники кіберполіції встановили, що фігуранти також створили та адміністрували спеціальний канал у месенджері «Telegram» з метою розширення сфери збуту наркотичних засобів на всю Київщину та отримання надприбутків. Просуванням свого каналу зловмисники займалися у даркнеті.

????‍♂️ За результатами проведення 13 санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили наркотичні та психотропні речовини. Зокрема майже півтора кілограма метамфетаміну, «чорнові» записи, серверне обладнання та інші речові докази.

YouTube
Поліцейські припинили діяльність наркозбувачів, які організували «бізнес» з мільйонним оборотом

Зловмисники спеціалізувалися на виготовленні та продажі метамфетаміну, амфетаміну, кокаїну, канабісу та інших небезпечних наркотичних засобів. Викрили та припинили їхню діяльність оперативники Департаменту кіберполіції Національної поліції спільно зі слідчими…

Back to top button