Події

Спецпрокурори викрили на хабарах офіцера відділення та начальника районного в…

Спецпрокурори викрили на хабарах офіцера відділення та начальника районного військкомату

???? За процесуального керівництва Львівської та Івано-Франківської спеціалізованих прокуратур у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру офіцерці відділення військкомату на Львівщині та начальнику районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

???? Їм інкриміновано одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище (ч. 3 ст. 368 КК України).

???? За даними слідства, на Прикарпатті начальник районного військкомату за 2000 доларів США грошової винагороди забезпечив видачу для військовозобов’язаного документів про тимчасову непридатність до військової служби з відстрочкою та правом виїзду за кордон.

???? Правоохоронці задокументували та викрили злочинну діяльність посадовця, який отримав хабар через посередника. Наразі йому обрано запобіжний захід та відсторонено від посади.

???? Також на Львівщині працівник військкомату за 17 000 доларів США обіцяла посприяти в уникненні від мобілізації двом чоловікам призовного віку.

???? Правоохоронці затримали її під час одержання коштів. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

???? Досудове розслідування – ГУ Нацполіції у Львівській та Івано-Франківській областях, оперативний супровід Управління СБУ в Івано-Франківській області, Департамент військової контррозвідки СБУ та УСР у Львівській області ДСР Нацполіції України.

Back to top button