Події

Сьогодні в Києві з першим візитом був новий керівник НАТО Марк Рютте. Це знаков…

Сьогодні в Києві з першим візитом був новий керівник НАТО Марк Рютте. Це знаковий його візит в Україну – одразу після набуття повноважень Генсека Альянсу. І головне тепер – реально наповнити такий пріоритет рішеннями.

Зрозуміло, як важливо повністю виконувати кожну нашу домовленість з партнерами про оборонну підтримку. Вчасність у підтримці – це стійкість на фронті. Фронт має бути посилений. І далекобійність нарешті має бути забезпечена саме так, як це потрібно для завершення цієї війни. Всі в Альянсі розуміють, які є потреби.

Не менш важливо перед зимою зараз – ППО для України, також справжній прогрес для спільного збиття російських ракет і дронів. Ми бачимо, що однією з головних причин дефіциту безпеки у небі України і, зокрема, поруч із кордонами НАТО – наших сусідів – є дефіцит рішень про спільну роботу, про спільний захист. Те, що працює у небі Близького Сходу і допомагає обороні Ізраїлю, може працювати і в небі нашої частини Європи, в Україні, так само допомагаючи рятувати життя. Є спеціальні технічні рішення, є цілком дієва тактика.

Дякую всім, хто бʼється і працює заради України! Слава нашому народу!
Слава Україні!

Video is too big

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 − 4 =

Back to top button