Події

Смертельна розвага – У Києві чоловік із травмату застрелив свою співмешканку – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Чоловік приставив до голови потерпілої травматичний пістолет та вистрелив їй у потилицю


Поліція Києва

На столичній Оболоні затримали киянина, який застрелив свою співмешканку. Від отриманої травми 37-річна жінка померла на місці. Фігуранту загрожує до п’ятнадцяти років тюремного ув’язнення. Про це повідомляє ГУНП у місті Києві.

“Сьогодні вночі на спецлінію 102 надійшло повідомлення від киянина про те, що на вулиці Прирічній він випадково поранив свою цивільну дружину”, – йдеться в повідомленні.

На місці події правоохоронці встановили, що чоловік та жінка спільно розпивали алкогольні напої та вирішили розважитись за допомогою зброї.

Чоловік приставив до голови потерпілої травматичний пістолет та вистрелив їй у потилицю. Під час надання невідкладної медичної допомоги 37-річна потерпіла померла.

Зазначається, що співробітники поліції вилучили зброю та затримали 43-річного киянина. За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі. 

1News за темою: На Харківщині чоловік застрелив знайомого під час полювання

Нагадаємо, у Вінницькій області п’яний сусід увірвався у будинок до 31-річної жінки та почав стріляти із рушниці. На момент стрілянини у будинку було четверо дітей. 


Джерело

Back to top button