Події

SkyUp не продаватиме авіаквитки – Що сталося – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Літак авіаліній SkyUp

Фото з відкритих джерел

Компанія не продаватиме квитки на вильоти з 14 по 16 лютого

Українська авіакомпанія SkyUp оголосила про призупинення продажу квитків на вильоти з 14 по 16 лютого. Про це повідомила пресслужба авіаперевізника.

Рішення прийняли у звʼязку з тим, що найбільші світові страхові компанії припиняють страхувати літаки в українському повітряному просторі.

“Ми робимо все можливе, щоб продовжувати виконувати рейси у штатному режимі, але не можемо ігнорувати вимоги лізингодавців. Ми тимчасово припинили продаж квитків на вильоти з 14 по 16 лютого 2022 року та очікуємо на вирішення ситуації”, – висловився генеральний директор SkyUp Дмитро Сєроухов.

Нагадаємо, вчора, 12 лютого, зарубіжні страхові компанії попередили українських авіаперевізників про припинення страхування літаків у небі України через 48 годин. Такий крок пояснили ризиком повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

1News за темою: Небо над Україною залишається відкритим: Мінінфраструктури зробило заяву

Сьогодні власник одного з літаків SkyUp заборонив авіакомпанії заходити в повітряний простір України. В результаті, повітряне судно, яке прямувало в Київ, було вимушене сісти в Кишиневі.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button