Події

Ще 840 розвідувальних та ударних безпілотників – для наших захисників Передаємо…

???? Ще 840 розвідувальних та ударних безпілотників – для наших захисників

Передаємо на фронт чергову партію БпЛА в межах державної програми «Армія дронів», яку Держспецзв’язку реалізовує разом із Генштабом ЗСУ та Мінцифри. Нове підсилення для наших бійців – це:

???? 500 розвідувальних дронів DJI Mavic 3Е;

???? 300 ударних FPV-дронів Phoenix 03 Heavy UCAV українського виробництва;

???? 40 коптерів Vampire, які відмінно працюють по ворожих позиціях як вдень, так і вночі.

Всі вони закуплені державним коштом.

Віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров нагадав, що майже щотижня Армія дронів передає тисячні партії безпілотників на фронт, щоб військові могли результативно проводити спецоперації: «У звітах ударних рот БпЛА ми бачимо, наскільки ефективні дрони в обороні та в знищенні ворожої техніки».

???? «На відміну від ворога, ми цінуємо життя кожного українського захисника. І розуміємо, що на найнебезпечніших ділянках фронту насамперед повинні працювати технології. Що більше дронів на передовій, то ефективніше наші військові дають відсіч російським окупантам. Кожен безпілотник – і розвідувальний, і ударний – знаходить своє застосування на полі бою. Тож не зупиняємося і продовжуємо підтримувати Збройні Сили України», – підкреслює голова Держспецзв’язку Юрій Щиголь.

???? Нагадаємо, на початку жовтня на передову передали майже 2 000 розвідувальних безпілотників Autel EVO MAX 4T зі штучним інтелектом та високоякісною камерою. А наприкінці вересня бійцям доставили 1 740 розвідувальних, ударних та інших дронів і авіаційних комплексів.

Разом переможемо!

YouTube
Ще 840 розвідувальних та ударних безпілотників – для наших захисників

Передаємо на фронт чергову партію БпЛА в межах державної програми «Армія дронів», яку Держспецзв’язку реалізовує разом із Генштабом ЗСУ та Мінцифри. Нове підсилення для наших бійців – це:

– 500 розвідувальних дронів DJI Mavic 3Е;
– 300 ударних FPV-дронів…

Back to top button