Події

???? Шановні колеги! Бойові побратими! ▫️ Традиційно на Покрову Пресвятої Бого…

Forwarded From Начальник ГУР МО України

???? Шановні колеги! Бойові побратими!
 
▫️ Традиційно на Покрову Пресвятої Богородиці ми вшановуємо своїх захисників і захисниць і віддаємо данину пам’яті полеглим за Україну, а також жертвам злочинів радянського та російського режимів.

▫️ Із впровадженням новоюліанського календаря в нашій державі  ці свята ми відзначаємо 1 жовтня. Це – автентична дата. Адже кожна сторінка історії українського війська  – унікальна, сповнена  перемог різних поколінь оборонців рідної землі, які сформували особливий характер сучасних захисників і захисниць.

▫️ Сьогодні світ знову бореться з агресором, який намагається змінити кордони й прагне новітнього тоталітаризму. Для нас, українців, він уособлює зло, несе вбивства, руйнування та геноцид.

▫️ Та війна гартує нас. Свою ефективність ми доводимо кожного дня, завдаючи ударів усіма наявними засобами, знищуючи техніку та особовий склад російських окупантів. Ворог зазнає втрат і відступає.

▫️ Ми вкорінюємося в кожен метр української землі, вбиваючи рашистів, і будемо вбивати їх до тих пір, поки не звільнимо нашу незалежну, соборну Україну! Ще Григорій Сковорода казав, що ми переможемо тоді, коли усвідомимо, що за Україну треба не вмирати, а вбивати!

???? Вірю у вас! Високо ціную вашу роботу, відданість Українському народові та Державі.
Бажаю всім міцного здоров’я, оптимізму, наснаги, нових успіхів, здобутків і повної Перемоги над ворогом в ім’я України!

???? Слава захисникам і захисницям України!
???????? Слава Україні!
 
Начальник Головного управління розвідки
Міністерства оборони України
генерал-лейтенант
Кирило БУДАНОВ

@ChiefUkrDIU

Back to top button