Події

​​⚡ Протидія спільним загрозам: представник Держспецзвʼязку взяв участь в експер…

​​ Протидія спільним загрозам: представник Держспецзвʼязку взяв участь в експертній зустрічі в межах Платформи Україна-НАТО

Представник Департаменту захисту критичної інфраструктури Адміністрації Держспецзвʼязку взяв участь в експертній зустрічі фахівців України та Молдови щодо протидії гібридним загрозам під час війни. Захід у межах Платформи Україна-НАТО вперше відбувся на території Молдови. В обговореннях взяли участь представники країн Альянсу та Місії партнерства ЄС у Молдові.

Експерти обмінялися досвідом щодо гібридних загроз і викликів після повномасштабного вторгнення росії та поділилися уроками протидії гібридним тактикам. Учасники впродовж двох днів працювали над такими питаннями, як урядове та міжурядове співробітництво, енергетична безпека, захист критичної інфраструктури, стратегічні комунікації та дезінформація.

Україна та Молдова мають спільні гібридні ризики та загрози, й такі зустрічі дозволяють глобальніше підійти до побудови ефективного захисту.

Платформа НАТО – Україна з протидії гібридній війні була створена на саміті НАТО у Варшаві 2016 року і сприяє співробітництву у сфері виявлення і протидії гібридним загрозам.

Back to top button