Події

Протягом минулої доби рятувальники Донеччини ліквідували 7️⃣ пожеж на територ…

Протягом минулої доби рятувальники Донеччини ліквідували 7️⃣ пожеж на території області, 5️⃣ з яких виникли внаслідок ворожих обстрілів⤵️

???? Вчора ворог вкотре обстріляв м. Костянтинівку. Ворожий снаряд потрапив в приватний житловий будинок, через що виникла пожежа. На місце події виїхали Костянтинівські рятувальники. За дві години вогнеборці ліквідували пожежу приватного житлового будинку на площі 56 м кв.

???? Того ж дня рятувальники 16 державного пожежно-рятувального загону прибули на виклик про пожежу двох приватних житлових будинків у м. Костянтинівка, яка виникла через ворожий обстріл. Рятувальники ліквідували пожежу на площі 80 м. кв.

???? Ввечері 11 березня у м. Часів Яр рятувальники Бахмутського гарнізону залучались до ліквідації пожежі в квартирі 4-поверхового житлового будинку, яка виникла через потрапляння ворожого снаряду. Під час гасіння пожежі розпочався повторний обстріл в безпосередній близькості від місця пожежі. Через загрозу життю та здоров’ю рятувальників гасіння пожежі було припинено.

Back to top button