Події

Пропагує війну та публічно підтримує ворога – повідомлено про підозру окупаці…

Пропагує війну та публічно підтримує ворога – повідомлено про підозру окупаційному генпродюсеру ТРК «Крим»

????За процесуального керівництва прокуратури автономії окупаційному генеральному продюсеру АНТ «Телерадіокомпанія «Крим» повідомлено про підозру у колабораційній діяльності, пропаганді війни та виправдовуванні тимчасової окупації частини території України, вчиненому з використанням медіа (ч. 6 ст. 111-1, ст. 436, ч. 3 ст. 436-2 КК України).

????За даними слідства, з 2014 року підозрюваний, будучи кореспондентом пропагандистської телекомпанії «НТВ», з метою впливу на свідомість мешканців Криму, створював та поширював матеріали проросійського змісту. Це було складовою частиною внутрішньополітичної стратегії рф на окупованих нею територіях.

????У 2018 році підозрюваного було призначено «радником з інформаційної політики Голови Республіки Крим», а згодом – генпродюсером ТРК «Крим», підвідомчої окупаційному Міністерству внутрішньої політики, інформації і зв’язку Республіки Крим, до складу якої входить 16 проросійських медіа.

????З 2022 року і дотепер «медійник», використовуючи свій акаунт у соцмережах, систематично розповсюджує матеріали, спрямовані на підтримку рф.

????Досудове розслідування – СБУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one × five =

Back to top button