Події

Промислове виробництво тютюну для кальянів: БЕБ повідомило про підозру одному …

Промислове виробництво тютюну для кальянів: БЕБ повідомило про підозру одному з учасників злочинної групи

Детективи БЕБ повідомили про підозру одному з учасників злочинної групи, яка здійснювала незаконне виготовлення та розповсюдження. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

➡️Встановлено, що група осіб на території Дніпропетровської області незаконно виготовляла тютюн для кальяну відомих торговельних марок та збувала його через розвинену дистриб’юторську мережу, використовуючи Інтернет-сайти та МАФи.

➡️Реалізація тютюнових виробів відбувалася без необхідних дозвільних документів.

➡️Детективи БЕБ задокументували незаконне виготовлення та численні факти збуту підакцизних товарів на Дніпропетровщині.

➡️Було проведено одночасно 13 обшуків у виробничих, складських приміщеннях та місцях реалізації у м. Дніпро та Дніпропетровській області.

❗️Вилучено понад 200 тис. пачок тютюну для кальяну, одноразові електронні сигарети, рідини для кальяну загальною ємністю близько 8 тонн, 14 тис. упаковок рідини для електронних сигарет, понад 250 бочок суміші для кальяну, обладнання для виготовлення підакцизних товарів, сировину тощо.

❗️Загальна вартість вилученого складає понад 120 млн грн.

????Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 204 КК України триває. ????Процесуальне керівництво – прокурори Офісу Генерального прокурора.

????????FB | TW | INSTA | YOUTUBE

Back to top button