Події

Прокурори задокументували наслідки ворожих авіаційних ударів по Харкову та …

Прокурори задокументували наслідки ворожих авіаційних ударів по Харкову та Золочеву, через які постраждали 13 людей, серед них дитина

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 2 жовтня у період часу з 22:40 до 23:00 ворог з населеного пункту строїтель бєлгородської області рф із застосуванням двох літаків Су-34 здійснив пуски керованих авіаційних бомб по Харкову та с. Золочів Богодухівського району.

У Салтівському районі міста авіаційний боєприпас влучив між третім та четвертим поверхом пʼятиповерхового житлового будинку. Сталась пожежа.

Травми різного ступеня тяжкості отримали 12 людей, серед яких дівчинка 3 років. Пошкоджено прилеглі будинки, поліклініку, а також щонайменше 14 авто.

У Шевченківському районі зафіксовано влучання у лісосмузі. Пошкоджено вікна у двох багатоквартирних житлових будинках.

У с. Золочів Богодухівського району внаслідок авіаударів пошкоджено щонайменше 10 житлових будинків, господарчі споруди. Гострої реакції на стрес зазнала 69-річна жінка.

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовими.

Video is too big

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 + 19 =

Back to top button