Події

Президент України привітав працівників прокуратури: Якість роботи українсь…

Президент України привітав працівників прокуратури: Якість роботи українських прокурорів – це невідворотність покарання для Росії за скоєні злочини проти українців

????Президент України Володимир Зеленський наголосив, що роботою працівників прокуратури є юридичний фундамент захищеності прав і свобод громадян України, інтересів держави та суспільства. Він зазначив, що і в мирний час, і в час війни такий фундамент має бути максимально міцним, щоб Україна могла, спираючись на факти, розповідати правду про російську агресію й численні злочини окупанта.

????Якість роботи українських прокурорів, слідчих, детективів, експертів-криміналістів і всіх, хто залучений і допомагає, це, зрештою, – невідворотність покарання для росії за все, що було нею скоєне проти України та українців,сказав Президент.

????Володимир Зеленський побажав працівникам прокуратури максимальної ефективності та зосередженості на результатах, які обʼєктивно потрібні українському суспільству й державі.

????Сьогодні, у 646 день героїчного спротиву українського народу, ми вдруге відзначаємо День працівників прокуратури під час повномасштабної війни, – зазначив Генеральний прокурор.

????Андрій Костін закликав всіх працівників органів прокуратури бути не просто вдячним нашим захисникам, а підтримувати та допомагати усім необхідним.

????Кожен новий день у тилу – це життя наших воїнів на передовій. Пам’ятаймо наших полеглих захисників, серед яких семеро наших колег. Пам’ятаймо про нашу величезну відповідальність перед українським народом, – наголосив він.

????Сьогодні в наш професійний день подумаймо не про святкування та власні перемоги, подумаймо, що ми можемо робити ще краще та ефективніше заради України та українців. Заради кожного та кожної, хто потребує захисту та відновлення справедливості. Заради нашої спільної Перемоги, – закликав Генпрокурор.

Video is too big

Back to top button