Події

​​ Президент привітав військовослужбовців Держспецзв’язку із професійним свя…

​​???? Президент привітав військовослужбовців Держспецзв’язку із професійним святом та вручив державні нагороди

Сьогодні ми відзначаємо наше професійне свято – День Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації. З цієї нагоди військовослужбовців та співробітників Служби особисто привітав Президент України Володимир Зеленський. А одинадцять наших військових отримали від Верховного Головнокомандувача державні нагороди – медалі «За бездоганну службу» ІІІ ступеня, «За військову службу Україні», «Захиснику Вітчизни».

???? «Сьогодні важливо, перш за все, подякувати кожному і кожній, хто забезпечує надійним зв’язком наших людей, Україну, нашу оборону, – всіх українців. Хто захищає лінії зв’язку, відновлює пошкоджений зв’язок, хто захищає кіберпростір нашої держави. Все це буквально з’єднує українців, дозволяє нашим воїнам й Україні бути ефективними в обороні, а нашим людям – просто розуміти, що відбувається, і чути, бачити своїх рідних та близьких», – сказав Володимир Зеленський.

Президент також відзначив роль Держспецзв’язку в захисті кіберпростору та реалізації проєкту «Армія дронів».

???? «Я хочу вам подякувати за вашу комплексну роботу. І хочу побажати вам лише перемоги. Мені здається, що це – найважливіше», – зазначив Глава держави.

Які саме дрони закуповує Держспецзв’язку для наших військових, Президентові продемонстрував Голова Держспецзв’язку Юрій Щиголь. Це – різні апарати, призначені для виконання великої кількості завдань. Важливо також те, що більшість представлених Верховному Головнокомандувачу безпілотників – продукція українських виробників.

Володимир Зеленський також сказав слова вдячності й військовослужбовцям Держспецзв’язку, які загинули, виконуючи свої обов’язки, та разом з усіма присутніми вшанував хвилиною мовчання українців, чиї життя забрала війна.

???? Більше фото на ????Facebook???? Служби

Back to top button