Події

​​Повернусь додому, щоб зі зброєю в руках вигнати росіян із рідного краю: у Житоми…

​​Повернусь додому, щоб зі зброєю в руках вигнати росіян із рідного краю: у Житомирі кандидатом у поліцейську «Лють» став херсонець Володимир Діденко

???? Я корінний херсонець. Як то кажуть, з діда-прадіда. Так склалося, що ріс без батьків. Працював уже з 14 років. Потім вступив до Херсонського політехнічного коледжу. Продовжував працювати. На початку 2022-го мав непогані перспективи з роботою, а 24-го лютого почалося… – коротко розповідає про себе Володимир Діденко.

На вулиці, по яким пересувалися ворожі війська, з протестами виходили місцеві люди. Серед мітингувальників був і Володимир. Хлопець разом із містянами сміливо йшов назустріч загарбникам, знімав відео і викладав на каналах соцмереж стріми з посилами про те, що херсонці не здаються.

Хлопець вирішив виїжджати з окупованого Херсону, коли засобів для існування фактично не залишилося. П’ять діб діставався до Львова. А за деякий час при підтримці знайомих переїхав до Житомира.

Володимир розповідає, що знайшов житло і роботу. Аж тепер почув про набір в «Лють» і зрозумів, що це шанс знову долучитись до боротьби з ворогом. На цей раз – з бойовими побратимами і зі зброєю в руках.

???? Я хочу відвоювати свій край. Я хочу, щоб моя Україна звільнилась від нелюдів, які непроханими прийшли сюди. Моя мотивація – це моя лють до ворога, моє прагнення до нашої Перемоги і повернення до мирного життя.

Back to top button