Події

Понад 20 поранених внаслідок чергових обстрілів Херсонщини окупантами, серед н…

Понад 20 поранених внаслідок чергових обстрілів Херсонщини окупантами, серед них четверо дітей, – правоохоронці фіксують наслідки

За процесуального керівництва органів прокуратури Херсонської області розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 7 жовтня 2024 року армія рф атакувала Херсонщину за допомогою авіації, реактивної та ствольної артилерії, мінометної зброї, а також FPV-дронами.

Станом на 17:00 внаслідок комбінованих обстрілів населених пунктів області, постраждало 24 людини.

Так, вночі через артилерійський обстріл постраждала 82-річна жителька Херсона.

Внаслідок пуску о 10:40 російською авіацією КАБів на Херсон, 20 людей отримали поранення, серед них дві малолітні дитини.

Пошкоджено 14 багатоквартирних будинків, 2 дитячих садка та школа, 2 приватних будинки, автомобілі.

Близько 12:00 російські військові вкотре скинули вибухівку з дрона на зупинку громадського транспорту у Кіндійці. Постраждало двоє 16-річних хлопців, один з них отримав осколкові поранення, іншому діагностовано акубаротравму.

О 13:00 ворог здійснив артилерійський обстріл селища Зимівник. Вибухову травму отримала 76-річна місцева жителька.

Прокурори спільно з іншими правоохоронцями вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one + 10 =

Back to top button