Події

❌ Поліцейські викрили злочинну схему девелоперів, які намагались заволодіти н…

Поліцейські викрили злочинну схему девелоперів, які намагались заволодіти нерухомим майном держпідприємства стратегічного значення

Об‘єкт загальною площею тисячу квадратних метрів і вартістю майже чотири мільйони гривень розташований на 4,5 гектара землі в Києві. На його місці фігуранти планували збудувати багатоповерхівки або торгові центри.

Для цього організатори залучили співвласника та директора товариства з виготовлення технічної документації на об’єкти нерухомого майна, державного реєстратора, приватних нотаріусів та номінальних власників підконтрольних зловмисникам девелоперських підприємств.

На підставі підроблених документів вони здійснили первинну реєстрацію права власності державного майна на підконтрольне їм фіктивне підприємство. Злочинці планували здійснити ще декілька правочинів, у результаті яких право власності на об’єкт державного майна мало перейти до підконтрольних одному з організаторів бізнес-структур, однак були викриті оперативниками Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції.

????Facebook | X | Instagram | TikTok

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 + fifteen =

Back to top button