Події

Погрозами та насильством намагались забрати бізнес у місцевого автоперевізни…

Погрозами та насильством намагались забрати бізнес у місцевого автоперевізника – на Запоріжжі повідомлено про підозру групі осіб

????За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури п’ятьом жителям Запоріжжя повідомлено про підозру у протидії законній господарській діяльності, вчиненій за попередньою змовою групою осіб з погрозою заподіяння тяжких тілесних ушкоджень (ч. 2 ст. 206 КК України).

????За даними слідства, керівник суб’єкта господарювання та ще четверо запоріжан, залякуючи власника та працівників місцевого автотранспортного підприємства, намагалися вплинути на припинення ним основної діяльності з перевезення пасажирів.

????Ці дії вчинялись на користь одного з підозрюваних, який планував отримати повний контроль над міжміським маршрутом та організувати на ньому власну мережу пасажирських перевезень.

????Чотирьох учасників групи затримано в порядку ст. 208 КПК України під час чергових погроз пошкодження майна та застосування насильства до водія маршрутного таксі підприємства-перевізника.

????Наразі суд обрав їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

????Слідство триває.

????Заходи з викриття здійснювались прокуратурою спільно зі слідчими Нацполіції за оперативного супроводу співробітників СБУ.

Back to top button