Події

Підпільний цех з виробництва фальсифікованого тютюну у Львові: БЕБ скерувало с…

Підпільний цех з виробництва фальсифікованого тютюну у Львові: БЕБ скерувало справу до суду

Детективи ТУ БЕБ у Львівській області скерували до суду справу відносно групи осіб, які організували незаконне виготовлення та продаж підакцизних товарів.

➡️Слідством встановлено, що львівʼянин організував схему нелегального виготовлення, зберігання та збуту тютюнових виробів. До «бізнесу» він залучив ще трьох спільників.

➡️Підпільний цех з незаконного виробництва сигарет та тютюн для кальяну оснастили спеціальним обладнанням. Готовий товар реалізовували на території України через мережу роздрібної торгівлі та оптом.

➡️Під час обшуків детективи вилучили близько 20 тис. одиниць товару без марок акцизного податку вартістю майже 6 млн грн, обладнання, комп’ютерну техніку з носіями інформації, чорнові бухгалтерські записи.

????Обвинувальний акт щодо чотирьох учасників організованої групи скеровано до суду. Їм інкриміновано незаконне виготовлення, зберігання та збут підакцизних товарів (ч. 3 ст. 28, ч. 1, 2 ст. 204 КК України).

????Оперативний супровід здійснювали УСБУ у Львівській області, процесуальне керівництво – Львівська обласна прокуратура.

????????FB | TW | INSTA | YOUTUBE

Back to top button