Події

Перший відбір офіцерів СОБ відбувся серед чинних поліцейських, вони пройшли …

Forwarded From МВС України

Перший відбір офіцерів СОБ відбувся серед чинних поліцейських, вони пройшли спеціальне навчання. Щодо відбору серед цивільного населення — лише чверть людей, які подали анкети на вакантні місця офіцерів СОБ, змогли пройти суворий відбір

Про це повідомила начальниця Управління організації Служби освітньої безпеки Національної поліції України Надія Ситник в етері «Єдиних новин».

????З вересня офіцери СОБ працюватимуть у 342 школах в обласних центрах та 421 у територіальних громадах. До кінця року офіцери Служби освітньої безпеки охоплять до 2000 закладів середньої освіти.

✔️ Офіцери СОБ перебуватимуть в закладах загальної середньої освіти впродовж усього навчального процесу. Вони контролюватимуть пропускний режим та патрулюватимуть територію закладу, проводитимуть інтерактивні заняття зі школярами з питань правової обізнаності та співпрацюватимуть з усіма учасниками освітнього процесу», — розповіла Надія Ситник.

Також офіцери Служби освітньої безпеки впроваджуватимуть методи запобігання булінгу та іншим негативним явищам фізичного та психологічного насилля. У взаємодії з дітьми вони мотивуватимуть їх до активної життєвої позиції.

Під час канікул офіцери СОБ продовжать патрулювати територію, братимуть участь у педагогічних радах, перебуватимуть на різноманітних навчаннях та тренінгах.

????????Підписатися | Міністр | МВС | Гвардія наступу

Video is too big

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 − 1 =

Back to top button