Події

​​Перевищення службових повноважень зі збитками у понад 39 млн грн – на Волині суд…

​​Перевищення службових повноважень зі збитками у понад 39 млн грн – на Волині судитимуть працівників лісового господарства
 
???? За процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора до суду скеровано обвинувальний акт стосовно чотирьох працівників лісового господарства за фактом перевищення службових повноважень (ч. 1 ст. 28, ч. 3 ст. 365 КК України).

???? Слідством встановлено, що підозрювані видали спеціальні дозволи на використання лісових ресурсів з порушенням законодавства.

???? Лісорубні квитки видані без розроблення та погодження матеріалів лісовпорядкування та за відсутності висновку з оцінки впливу на довкілля, що є обов’язковим для усіх суцільних рубок на площі понад 1 га.

???? Внаслідок проведення незаконних рубок на території Любомльського лісництва ДП «Любомльське лісове господарство» знищено 3 277 дерев різних порід та діаметрів. 

???? Навколишньому природному середовищу заподіяно понад 39 млн грн шкоди.

???? З метою відшкодування завданої навколишньому природному середовищу шкоди прокурорами заявлено позов до обвинувачених на суму встановлених збитків.

???? Досудове розслідування – ГСУ ДБР, оперативний супровід Департамент забезпечення діяльності, пов’язаної з небезпечними матеріалами Нацполіції України.

Більше

Back to top button