Події

​​? Пам’ятаєте історію Богданчика, якого врятували наші поліцейські з Бахмута? Т…

​​? Пам’ятаєте історію Богданчика, якого врятували наші поліцейські з Бахмута?

Тоді життя батьків дитини забрали росіяни — вагітна мама та вітчим загинули на вулиці від осколкових поранень. Дитина у розпачі поїхала на велосипеді на те місце, де загинули батьки й ненароджений братик чи сестричка.

Поліцейські, дізнавшися про осиротілого хлопчика, евакуювали його з міста. (Вся історія порятунку дитини)

Після евакуації Богданчик пройшов реабілітацію в освітньо-оздоровчому таборі Gen.Ukrainian на півдні Іспанії. Там дитина вперше побачила море…

? «На долю хлопчика випало стільки випробувань, що не кожен дорослий здатен таке пережити», – розповідає засновниця кемпу Оксана Лєбєдєва. Впродовж всього періоду у таборі Богдан отримав психологічну допомогу за авторською програмою від провідних українських спеціалістів.

Щодня хлопчик вчився боротися зі своїми страхами та проживати свій болючий досвід. І він дуже швидко адаптувався і став просто зіркою табору. Богдан дуже активна дитина, щиро радіє успіхам інших, любить спорт, музику та обійми ?

Зараз Богдан повернувся до сім’ї, яка опікується ним, хлопчика забрала колишня дружина вітчима. Команда Gen.Ukrainian тримає зв’язок з родиною та продовжує підтримувати хлопчика.

Back to top button