Події

Ошукав батька загиблого військового на понад 2,5 млн грн – судитимуть підприємц…

Ошукав батька загиблого військового на понад 2,5 млн грн – судитимуть підприємця з Дніпропетровщини

????Прокурори Жовтоводської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Кам’янського району за фактом заволодіння чужим майном, вчиненого в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 190 КК України).

????Розслідуванням встановлено, що обвинувачений – місцевий підприємець, дізнався про отримання знайомим державної допомоги у зв’язку із загибеллю його сина на війні, який служив в Збройних Силах України.

????Під час особистих зустрічей він переконав потерпілого, що його начебто розшукує поліція за скоєння тяжкого злочину, який він насправді не вчиняв.

????Обвинувачений пообіцяв за грошову винагороду у сумі 2,5 млн грн «вирішити питання» з правоохоронцями. Будучи заляканим, потерпілий передав вказані кошти.

????Для відшкодування завданих збитків накладено арешт на нерухоме та рухоме майно обвинуваченого на загальну суму 2,7 млн грн, а також направлено до суду цивільний позов.

????Досудове розслідування здійснювали слідчі відділення поліції № 7 Кам’янського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 + nine =

Back to top button