Події

Нещодавно у Венесуелі розпочалися масові протести. Вони були спровоковані тим, …

????Нещодавно у Венесуелі розпочалися масові протести. Вони були спровоковані тим, що напередодні Національна виборча рада країни офіційно проголосила Ніколаса Мадуро переможцем на президентських виборах з результатом у 51,2% голосів. Є причини підозрювати, що вибори сфальсифікували.
 
????Через це реакція країн світу на заявлені результати стала дуже різною. Дехто закликав до перерахунку голосів із присутністю незалежних спостерігачів, інші ж привітали Мадуро з перемогою, визнавши результати виборів. Серед таких країн, зокрема, і росія.
 
????Про події у Венесуелі, реакцію світу на вибори, передумови напруженості в країні, а також про тривале партнерство венесуельських лідерів з росією розповідає головний редактор «Post-Past» Олексій Приймак у новому випуску проєкту «Антидот».
 
????Випуск за посиланням: https://youtu.be/hb1f-WnvCog?si=bXAG_UHPZdryJfsw
 
Підписуйся на соцмережі «Глобального Центру»:

▫️Youtube
▫️TikTok

Приєднуйся, підписуйся, дивись і коментуй: Будь в Центрі!

???? TG FB INST YT TW TT WA

YouTube
Зруйновані сподівання: контекст протестів у Венесуелі

Нещодавно у Венесуелі розпочалися масові протести. Вони були спровоковані тим, що напередодні Національна виборча рада країни офіційно проголосила Ніколаса Мадуро переможцем на президентських виборах з результатом у 51,2% голосів. Є причини підозрювати, що…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fifteen − four =

Back to top button