Події

​​#Назавжди_в_строю: Ніколи не здаватися, навіть якщо дуже важко – боєць батальйон…

​​#Назавжди_в_строю: Ніколи не здаватися, навіть якщо дуже важко – боєць батальйону поліції «Миротворець» Микола Фурман, який загинув за Україну

У 2017 році Микола Фурман прийшов на службу у батальйон патрульної служби поліції особливого призначення «Миротворець» ГУНП в Київській області. У його складі він брав участь у бойових діях на території Донецької та Луганської областей.

Під час повномасштабного вторгнення росії поліцейський ніс службу у м. Боярка. Згодом виконував бойові завдання у Гостомелі. Пізніше працював у складі батальйону на блокпосту «Оболонь», де ніс службу до травня 2022 року. Згодом разом з побратимами воював на території Донецької області у складі Об’єднаних сил оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця».

Поліцейський загинув 19 липня 2022 року внаслідок ворожого авіаційного обстрілу м. Слов’янськ Донецької області.

«Він був доброзичливим, весь час посміхався – який би настрій не був, щоб не було – всім допомагав, ніколи ні в чому не відмовляв, в нього і позивний був «Дядя Коля». Це дуже велика втрата для підрозділу», – розповідає командир батальйону Хафіз Рафієв.

Поховали старшого сержанта поліції Фурмана Миколи Миколайовича у Хмельницькому з усіма почестями.

????Вічна пам’ять захиснику України!

YouTube
#назавжди_в_строю: Фурман Микола Миколайович

Микола Фурман народився 24 вересня 1974 року у м. Хмельницькому у родині військових. Він був щирим, відповідальним, професійним, готовим прийти на допомогу – таким пам’ятають його рідні, друзі, колеги.

Back to top button