Події

#НашіГерої: Попри запеклі бої, облогу і бомбардування, ми вистояли – керівник Ох…

#НашіГерої: Попри запеклі бої, облогу і бомбардування, ми вистояли – керівник Охтирського відділу поліції Руслан Кладько

Захоплення Охтирки було дуже важливим для російського командування. Після численних невдалих спроб зайти в місто, окупанти почали цілодобово гатити по місту.

Охтирка опинилася в оточенні. Задля порятунку людей Руслан Кладько особисто організовував супроводження колони для евакуації мирних мешканців. А також під постійними обстрілами доправляв продукти та ліки жителям прикордонних населених пунктів.

Попри активні бойові дії поліцейські виїжджали та документували кожен воєнний злочин окупантів. Допомагали рятувати з-під завалів людей ????

Поліцейські на чолі зі своїм керівником затримували диверсантів, які намагалися проникнути в місто. Вступали в бій з окупантами та брали в полон російських армійців.

????«Рік тому ми показали всьому світу, що Охтирка – це місто нескорених. Попри запеклі бої, облогу і бомбардування, ми вистояли, дали відсіч ворогу, бо всі об’єдналися. Хоробрий і єдиний народ обов’язково переможе», — впевнений Руслан Кладько.

????Більше про боротьбу Охтирки та відважність поліцейських — читайте у матеріалі
???? А також дивіться інтерв’ю з очільником Охтирського відділу поліції Русланом Кладьком

Back to top button