Події

Наші переговори сьогодні й кожна зустріч із Прем’єр-міністром Марком Рютте – ц…

Наші переговори сьогодні й кожна зустріч із Прем’єр-міністром Марком Рютте – це завжди дуже важливо та змістовно. Сьогодні ми говорили про кілька речей.

Перше. Дуже важливо, що лідерство Нідерландів допомагає глобальним зусиллям заради Формули миру. На сьогодні 63 держави на рівні послів приєднались, і Нідерланди серед перших, серед лідерів.

Друге. Ми обговорили ситуацію на полі бою, захист від російського терору. Дякую Нідерландам за лідерство в коаліції «петріотів», за кожну надану пускову установку та ракети ППО для «петріотів» і «насамсів». Дякую за кожну одиницю зброї.

Третій пункт на сьогодні. Він для нас історичний, потужний, мотиваційний. Ще один крок на посилення повітряного щита України. F-16. Ми з паном Прем’єр-міністром Марком Рютте домовилися про кількість F-16, які будуть надані Україні після тренування наших пілотів та інженерів.

Радий сьогодні бути в Нідерландах і радий тому, що цей візит і наші домовленості з Прем’єр-міністром Марком Рютте додають сили нам усім у захисті свободи та міжнародного права.

Video is too big

Back to top button