Події

​​«Нарешті наважилися, бо втомилися від вибухів» – розповідає багатодітна мама Н…

​​«Нарешті наважилися, бо втомилися від вибухів» – розповідає багатодітна мама Наталя. Поліцейські евакуювали ще одну родину зі Степногірська ????‍????‍????

Сьогодні, 21 квітня, евакуаційна група вивезла родину зі Степногірська. Сім’я мешкала на верхньому поверсі багатоквартирного будинку, розташованого на околиці. Його мешканці неодноразово страждали від ворожих обстрілів – у їхніх квартирах немає вікон, дверей, балконів. А в деяких – вибиті отвори замість стін.

???? «Знаєте, нелегко вмить зібрати все своє життя у валізу та поїхати з рідного міста. Проте сьогодні роздумувати немає коли. Ворог гатить нещадно, особливо останнім часом, а в мене четверо неповнолітніх дітей. Вірю, що цей переїзд – тимчасовий, і вже досить скоро ми повернемося додому. А поки маємо надію, що в комфортних умовах зможемо трохи відпочити від постійних вибухів», – ділиться сподіваннями багатодітна мама Наталія.

Після бесід та переконань поліцейських родина зібрала всі необхідні речі та вирішила їхати. Разом із сім’єю вимушеною переселенкою стала домашня улюблениця – киця Кєша, яка чекає на поповнення маленьких кошенят ????

????«Ми без неї нікуди, вона ж – член нашої родини», – зауважує старша донька Настя.

На новому місці на родину чекали всі необхідні умови для комфортного і безпечного проживання.

YouTube
Поліцейські евакуювали ще одну родину зі Степногірська

Ворожі обстріли, що тривають вдень і вночі, відсутність сну і спокійного життя – така буденність мешканців прифронтового міста. Матір чотирьох неповнолітніх дітей Наталя довго не наважувалася покинути рідну оселю. Проте неодноразові наполегливі бесіди правоохоронців…

Back to top button