Події

Нардеп Копитін потрапив в ДТП під Києвом – ЗМІ

Нардеп Копитін потрапив в ДТП під Києвом - ЗМІ

Фото: Facebook / Ігор Копитін

Народний депутат Ігор Копитін

Українські видання повідомили, що народного обранця госпіталізували з закритими травмами та переломами.

ДТП за участі одного з чинних народних депутатів сталась під Києвом. Він був пасажиром в авто, яке в’їхало в бетонну перешкоду. Про це повідомила Нацполіція Київської області.

Видання РБК-Україна стверджує, посилаючись на свої джерела, що мова була про чинного народного депутата України Ігоря Копитіна.

Українська правда з посиланням на свої джерела заявила про те, що це був Ігор Копитін, а також виклала кілька фото, зокрема з місця ДТП та документів самого Копитіна.

За даними правоохоронців, вчора, 28 серпня, близько 24 години до поліції надійшло повідомлення про те, що в місті Біла Церква, на 78 кілометрі автодороги Київ-Одеса, в напрямку столиці, авто в’їхало в бетонні блоки.

За попередньою інформацією, 33-річний водій не впорався з керуванням та здійснив наїзд на бетонну перешкоду.

Водія та його пасажира відвезли в лікарню. У кермувальника діагностували переломи хребта, руки та травму голови, а Копитіна госпіталізували з підозрою на перелом хребта та травму голови.

Згодом ЗМІ уточнили, що народний обранець дістав закриту травму грудної клітини, закриту травму живота, закритий перелом кісток передпліччя правої верхньої кінцівки.

Нагадаємо, президент Інгульця Олександр Поворознюк потрапив в ДТП на Прикарпатті.

Раніше ми писали, що в Хмельницькій області перекинувся автобуса, в якому перебували 19 дітей і четверо дорослих. Унаслідок аварії загинули 12-річна дівчинка та один дорослий.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

six + two =

Back to top button