Події

На Запоріжжі співробітника поліції викрито на незаконному обігу зброї та боєп…

На Запоріжжі співробітника поліції викрито на незаконному обігу зброї та боєприпасів

???? За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури викрито співробітника одного з відділів поліції Запорізького РУП у незаконному зберіганні вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 КК України).

???? За даними слідства, поліцейський у гаражному приміщенні у Запоріжжі зберігав вогнепальну зброї та боєприпаси для подальшої реалізації та особистого збагачення.

???? У ході проведених невідкладних обшуків вилучено ручний протитанковий гранатомет РПГ-26, 2 автомати Калашникова, тротилову шашку та підривні детонатори, корпуси гранат РКГ-3, РГД-5, Р-42, Ф-1, а також понад 3 тисячі набоїв різного калібру.

???? Вилучені речові докази направлено на експертизи. Встановлюються причетність поліцейського та інших осіб до схрону зі зброєю і боєприпасами, джерела їх надходження.

???? Заходи з викриття здійснювалися прокуратурою спільно зі слідчими ТУ ДБР, розташованого у місті Мелітополі, за оперативного супроводу Запорізького управління ДВБ Нацполіції України.

БІЛЬШЕ

Back to top button