Події

???? На Рівненщині вже функціонує 21 підрозділ добровільної пожежної охорони ‍В…

На Рівненщині вже функціонує 21 підрозділ добровільної пожежної охорони

????‍????В Україні продовжується популяризація та розширення мережі підрозділів добровільної пожежної охорони. Головною перевагою саме добровольчих формувань є їх оперативність, адже представники пожежної охорони – місцеві жителі, чудово орієнтуються на території й за лічені хвилини можуть доїхати до місця надзвичайної події та розпочати надавати допомогу, доки рятувальники ще у дорозі.

Територіальні підрозділи ДСНС активно долучаються та сприяють розвитку добровільного пожежного руху в регіонах. Так, у Рівненській області нині утворено 76 місцевих пожежно-рятувальних підрозділів. З яких: 21 – це пожежно-рятувальні підрозділи добровільної пожежної охорони, 48 – пожежно-рятувальні підрозділи місцевої пожежної охорони та 7 – «комбіновані» пожежно-рятувальні підрозділи.

????Лише у 2022 році утворено 11 підрозділів добровільної пожежної охорони. З яких: 4 добровільні пожежні команди у селах Яринівка, Мости, Вири. У Селі Кухче Вараського району створена 1 пожежна команда добровольців у складі комбінованого підрозділу. Інші добровільні команди були створені на основі раніше функціонуючих місцевих пожежних команд у Сарненському та Вараському районах.

????Деталі

Сайт • Fb • Tw • Insta • YouTube

Back to top button