Події

На Рівненщині чоловік під час відпочинку біля озера наїхав на товариша

У Рівненській області, неподалік села Нетреба чоловік у стані алкогольного сп’яніння скоїв смертельний наїзд на товариша, з яким разом відпочивали біля озера. Про це повідомила прес-служба Нацполіції регіону, пише 1NEWS, посилаючись на 112ua.

Поліцейські встановили, що 30-річний житель села Антонівка – водій автомобіля “Volkswagen Passat” на іноземній реєстрації, здійснюючи рух заднім ходом, допустив наїзд на товариша, 31-річного односельця.

Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

Згідно даних алкотестера водій автомобіля перебував у стані алкогольного сп’яніння. У його крові вміст алкоголю склав 2,42 проміле.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого, розпочато досудове розслідування за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України.

Жителя села Антонівка затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину.

“За скоєне зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Полтавській області чоловік за гроші пропонував інтимну фотосесію хлопчикам 8-12 років.

Back to top button