Події

На річці Дніпро врятували рибалку, який дрейфував на крижині ⏺21 лютого о 15:25 до …

На річці Дніпро врятували рибалку, який дрейфував на крижині

21 лютого о 15:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у місті Запоріжжя на річці Дніпро знаходиться рибалка, який дрейфує на крижині та подає сигнали про допомогу.

Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що на відстані орієнтовно 50 метрів від берега на відірваній крижині знаходиться чоловік. Завдяки злагодженій взаємодії рятувальників Запорізької міської рятувально-водолазної служби спільно з фахівцями ДСНС за допомогою човна вдалося дісталися до постраждалого і доставили його до берега.

Від медичної допомоги 54-річний чоловік відмовився. Як з’ясувалося, врятований не усвідомлюючи всю небезпеку та ризики, вирішив порибалити на кризі. Близько години чоловік продрейфував в надії, що крижина підпливе до берега. Після чого він зателефонував до поліції та попросив допомоги.

❗️Вкотре нагадуємо: погодні умови, що наразі спостерігаються на більшій частині України, не сприяють утворенню міцної криги на водоймах. Тож виходити на такий крихкий тонкий лід наразі дуже небезпечно!

СайтFbTwInstaYouTube

Back to top button